Profiel

Faq 

Millesimes 

 Prijslijst 

Nieuws

Links  

Contact

Index

  Menu

Profiel

Algemeen De Klanten De Leveringsvoorwaarden

 

Algemeen.

Wijnen JL is gesticht door Julienne en Luc Verschaeren.

Aanvankelijk was het de bedoeling de vrienden van hun restaurant, dat ze uitbaatten van 1979 tot 1999, te laten genieten van hun grote kennis en ervaringen in specifieke wijnen met uitzonderlijke prijs/kwaliteitsverhouding.

In 1999 besloten ze het restaurantleven vaarwel te zeggen om zich uitsluitend te kunnen toeleggen op hun wijnpassie. De gevolgen bleven niet uit en wat eens een kleine nevenactiviteit was groeide uit tot een heuse wijnhandel.

U vindt er heden ten dage niet alleen de beste wijnen aan zeer aantrekkelijke prijzen uit alle hoeken van Frankrijk maar ook uit Italië, Spanje, Duitsland, Luxemburg, Portugal, SloveniŽ, Bulgarije en uit de nieuwe wereld. Zeldzame wijnen die je niet in de grote distributie vindt.

Sinds 1999 beoefenen ze hun activiteiten vanuit de bekende badstad Knokke-Heist alwaar de bestellingen genoteerd en verdeeld worden.

 

De kunstfoto's van Jacques Martens!

 

Terug naar Profiel

De Klanten

Het cliŽnteel bestaat uit Particulieren, Restaurants, Industrieën en Collectiviteiten. Via mailings, het internet en E-mail worden ze op de hoogte gebracht van de promoties, activiteiten en van de nieuwe producten. Wilt u ook deze mailings ontvangen? Stuur hen een E-mail:

Klik hier om regelmatig nieuwsberichtjes van Wijnen JL te ontvangen!

klik hier

Terug naar Profiel

De leveringsvoorwaarden:


De Leveringskosten zijn afhankelijk van de af te leggen afstand en de aangekochte hoeveelheid, tenzij anders overeengekomen. De afname is steeds per volledige verpakking(en) van 6 of 12 flessen of meervoud ervan. Afhalingen zijn enkel mogelijk na afspraak. Alle prijzen zijn steeds in Euro vastgesteld, behoudens verkoop en zonder verbintenis. Betalingen zijn contant en zonder disconto, behoudens anders overeengekomen.

Terug naar Profiel

terug naar index